0888 772 610

ЗА НАС

“Билдинг МАГ” ЕООД е строителна фирма, занимаваща се с довършителни и цялостни ремонтни дейности на офиси, магазини, апартаменти, промишлени и административни сгради. Фирмата предлага консултански  услуги и изготвяне на количествено-стойностни сметки.

Дружеството е създадено през 1995 година от Мима Дългърска – инженер с дългогодишна практика в строителството, висок морал и етика в бизнеса. Бивш председател и настоящ член на Камарата на Строителите в България, ОП Пловдив.

УПРАВИТЕЛ – инж. Мима Дългърска

• 2010 – до сега член на контролния съвет на Камарата на Строителите в България, ОП Пловдив
• 2007 – 2010 – член на управителния съвет на Камарата на Строителите в България, ОП Пловдив
• 2006 – 2007 г. – председател на Камарата на Строителите в България, ОП Пловдив
• 2002 – Инвеститорски контрол при преустройство и разширение на Районен съд Пловдив
• 1999 – 2000 г. – инвеститорски контрол в Булбанк, клон ул. Иван Вазов 4, гр. Пловдив

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА

Високо качество при изпълнение на инвестиционните проекти до най-дребните детайли – качество, което с годините се превърна в отличителна характеристика на компанията.

Фирмата има солиден опит в осъществяването на строителни и ремонтни работи в кратки срокове и оптимално съотношение цена-качество в зависимост от изискванията на възложителя.

Солиден опит в строителството

U

Качество и внимание към детайла

Кратки срокове за изпълнение

КАКВО МИСЛЯТ КЛИЕНТИТЕ НИ ЗА НАС

"С отличния си ръководен, технически и майсторски персонал фирмата е показала прецизно качество при изпълнение на поетите ангажименти."

– “Ливел” ООД

"БИЛДИНГ МАГ ЕООД - гр. Пловдив изпълни възложените поръчки професионално и в рамките на договорените цени. Препоръчваме БИЛДИНГ МАГ ЕООД като коректен партньор и изряден изпълнител."

– СК “АРНАУДОВ” ЕООД

"В процеса на работа фирма БИЛДЕКС ИНЖЕНЕРИНГ ООД се увери във високото качество, технологичност и надеждност на материалите, използвани от БИЛДИНГ МАГ ЕООД. "

– “Билдекс Инженеринг” ЕООД